The 5-Second Trick For بیماری زونا نیاز به بستری دارد
The 5-Second Trick For بیماری زونا نیاز به بستری دارد
Blog Article
و چون مجدد عود کرده باید معاینه شین و به متخصص عفونی مراجعه کنید
سلام همسرم دوهفته پیش به زونا مبتلا شد که به پزشک متخصص عفونی مراجعه و دارو مصرف کرد ولی بعد دو هفته امروز دچار بی حالی و ضعیف شدید شدن آیا به خاطر زونا طبیعی است یا باید به پزشک مراجعه کنیم لطفاً راهنمایی کنید
نوزادان و افرادی که دچار آبله مرغان فعال هستند و نیز بیمارانی که از ضعف سیستم ایمنی بدن رنج میبرند، از جمله بیماران سرطانی، افرادی هستند که بیشترین خطر انتقال بیماری زونا در مورد آنها وجود دارد. در موارد نادری ممکن است بیماران مبتلا به زونا به خاطر جلوگیری از خطر انتقال آن به نوزادان و بیماران سرطانی، در بیمارستان بستری شوند.
درمان درد (نورالژی) بعد از زونا معمولاً کار مشکلی است، اما اقدامات زیر ممکن است در جهت تسکین این عارضه مؤثر باشد:
معمولاً بروز زونا در حاملگی غیرمعمول است، اما امکان ابتلا به آن وجود دارد. اگر فرد در دوران بارداری با کسانی که به آبلهمرغان یا عفونت زونا مبتلا شدهاند، در تماس بوده و واکسینه نشده باشد، ممکن است دچار آبلهمرغان شود.
در صورتی که سن شما بیشتر یا مساوی ۶۰ سال است، زیرا سن به طور قابل توجهی خطر ابتلا به عوارض این بیماری را افزایش میدهد.
○ داشتن شرایطی که سیستم ایمنی را تضعیف میکند، مانند بیماری ایدز یا سرطان
شواهد فاجعه انسانی غزه بسیار زیاد است. تصاویر ما از بیمارستان کودکانی را با مفاصل متورم، اندامهای تحلیل رفته و آماس پوستی نشان میدهد که همه علائم معمول سوءتغذیه حاد هستند.
چنان چه مقدار زیادی كرم و پماد روی پوست بمالید با تحریك پوست سبب تاخیر در بهبودی خواهید شد بنابراین بهتر است تاول ها را درمان زونا دستكاری نكنید.
* درد روی قفسه سینه، صورت، یا درد سوزشی در پوست شكم بر حسب ناحیه ای كه گرفتار شده است.
سال ۱۳۹۶ با هدف سادهسازی مفاهیم تخصصی پزشکی، سلامتی و زیبایی، مجله دکتردکتر را راهاندازی کردیم.
ممکن است علائمی شبیه آنفولانزا مانند تب، سردرد یا خستگی را هم تجربه کنید.
معمولاً به طور کامل نمیتوان از ابتلا به بیماری زونا پیشگیری کرد، اما با انجام اقداماتی میتوان شدت آن را کاهش داد یا روند آن را کندتر کرد.
بزرگسالانی که هرگز آبلهمرغان نداشتهاند نیز باید این واکسن را دریافت کنند. واکسینه شدن لزوماً به معنای این نیست که فرد به آبلهمرغان یا زونا مبتلا نمیشود، اما آمارها نشان میدهد که از هر ۱۰ نفری که واکسینه شدهاند، تنها ۱ نفر به زونا مبتلا میشود.